• 27 Νοεμβρίου, 2020

Δολοφονία επιχειρηματία στην Χαλκίδα: Δυο αλλοδαποί οι δράστες που αναζητούνται από την Αστυνομία

 Δολοφονία επιχειρηματία στην Χαλκίδα: Δυο αλλοδαποί οι δράστες που αναζητούνται από την Αστυνομία

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της 12ης Νοεμβρίου , εντός της οικίας του, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, καθώς και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, η ανθρωποκτονία διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 12-11-2020, ενώ ο θάνατος του θύματος προήλθε δια ασφυξίας.

Αιχμές Τζιτζικώστα για ολιγωρία της κυβέρνησης. “Η κατάσταση είναι τραγική, έπρεπε να ληφθούν μέτρα νωρίτερα”

Από την οικία του θύματος, οι δράστες αφαίρεσαν μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι χειρός και μη προσδιορισμένο αριθμό κοσμημάτων, ενώ κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του θανόντος, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας.

Γίνεται μνεία ότι οι δύο δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ ο ένας εξ αυτών, είχε συλληφθεί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, τον Μάιο του 2019, σε περιοχή της Αττικής.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας».

Υπενθυμίζεται ότι, ο άτυχος άνδρας που διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο της Χαλκίδας και διέμενε στην Έξω Παναγίτσα, βρέθηκε δολοφονημένος και δεμένος σε καρέκλα μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιόητας, άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι με σκοπό να τον ληστέψουν.