• 16 Ιουνίου, 2021

Δολοφονία 20χρονης: “Δεν ήταν επαγγελματίες, έκαναν λάθη” – Πού στρέφονται οι αρχές

 Δολοφονία 20χρονης: “Δεν ήταν επαγγελματίες, έκαναν λάθη” – Πού στρέφονται οι αρχές

Με τη χώρα να είναι συγκλονισμένη από τη σοκαριστική δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, οι αρχές επικήρυξαν τους δράστες με χρηματικό ποσό, ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ.

«Έκαναν πολλά λάθη – Δεν ήταν επαγγελματίες»
Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Live News για το φρικτό έγκλημα.

Ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό των δραστών, καθώς όπως είπε, «ήξεραν ότι υπάρχει ένα σκυλί, δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους; Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις ένα σκυλί με τα χέρια».

  • «Πήγαν να κάνουν μια ληστεία και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία. Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Μετατράπηκε σε δολοφονία η ληστεία αλλά άφησαν ζωντανό τον σύζυγο. Άφησαν ένα μάρτυρα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Γιατί δεν προτίμησαν να κάνουν τη ληστεία όταν ο σύζυγος έλειπε; Δεν ήταν επαγγελματίες. Έχουν κάνει πολλά λάθη είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν».