• 6 Αυγούστου, 2021

Δημήτρης Καρακώστας: Έχασε πριν 2 μήνες τους γονείς του από κοροναϊό αλλά συγκέντρωσε 18.685 μόρια και περνάει στην Ιατρική!

 Δημήτρης Καρακώστας: Έχασε πριν 2 μήνες τους γονείς του από κοροναϊό αλλά συγκέντρωσε 18.685 μόρια και περνάει στην Ιατρική!

Στοχεύοντας “ψηλά” λες και ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα στους αδικοχαμένους γονείς του,Κώστα Καρακώστα και Νικολίτσα Μούρτου που “έφυγαν” πριν λίγες εβδομάδες νικημένοι από τον Κορωνοιό,ο ¨”μικρός” της οικογένειας Καρακώστα,Δημήτρης κατάφερε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να αριστεύσει στις Πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας 18.685 μόρια.

Με 18,2 στη Χημεία,19,7 στη φυσική,19,6 στη βιολογία και 16,8 στη Νεοελληνική γλώσσα,κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα μόρια ώστε να επιλέξει τη σχολή της αρεσκείας του που είναι η Ιατρική.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου 51, έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίο που έδιναν δύσκολη μάχη. Ο Κώστας, μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα, μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε, έφυγαν ξαφνικά. Πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο μας έκανε περήφανους με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας τους γονείς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόνταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.