Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Με παρενόχλησαν σεξουαλικά αλλά είχα τον τσαμπουκά να το αντιμετωπίσω

 Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: Με παρενόχλησαν σεξουαλικά αλλά είχα τον τσαμπουκά να το αντιμετωπίσω

“Βεβαίως μου έχει συμβεί, αλλά είχα τουλάχιστον τον προσωπικό μου τσαμπουκά ώστε να διακόψω τέτοιου είδους συμπεριφορές” είπε η Δήμητρα-Λιάνη Παπανδρέου, αναφερόμενη στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών για σεξουαλική κακοποίηση και όχι μόνο.

Η κ. Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»:

«Είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι η προσέγγιση που μπορεί να κάνει κανείς είναι με ευαισθησία και με σεβασμό σε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες έστω και αργά δε σιώπησαν και παραδέχθηκαν τα συμβάντα με αυτούς, για να σπάσει επιτέλους το σπυρί που είχε κακοφορμίσει. Σε αυτή τη ζωή έχω μάθει να τα περιμένω όλα, αλλά για κάποια πράγματα ίσως δεν το περίμενα. Όμως έμαθα ότι στο διάβα της ζωής μου ότι τα πάντα είναι πιθανά. Έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες άσχετα αν δεν το έχουν παραδεχτεί, έχουν σιωπήσει γιατί ίσως φοβούνται το στίγμα», ανέφερε.

Θεσσαλονίκη: 62χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε ανήλικο – Τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει

«Βεβαίως μου έχει συμβεί, αλλά είχα τουλάχιστον τον προσωπικό μου τσαμπουκά ώστε να διακόψω τέτοιου είδους συμπεριφορές», πρόσθεσε και παρότρυνε τις γυναίκες αυτές «να σταματήσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να μη φοβούνται ούτε το στόχο ούτε το στιγματισμό, γιατί στιγματισμένοι είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο».

Χρήστος Σταθόπουλος