• 6 Ιουνίου, 2020

Δήμητρα Χατζηαδάμ: Η αποκλειστική φωτογράφος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς (εικόνες)

 Δήμητρα Χατζηαδάμ: Η αποκλειστική φωτογράφος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς (εικόνες)

Dimitra Hatziadam

Η Δήμητρα Χατζηαδάμ, είναι η αποκλειστική φωτογράφος των Ευζώνων της προεδρικής φρουράς. Με το φακό της έχει αποτυπώσει μοναδικές στιγμές των ανδρών που στέκουν αγέρωχοι. Μιλά για όλα και παρουσιάζει ντοκουμέντα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και την Ειρήνη Ζαρκαδούλα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Όπως ανέφερε η ίδια:

Τα χαρακτηριστικά τους είναι σεβασμός, πειθαρχία, λεβεντιά. Όλο αυτό το οποίο κάνει ο Εύζωνας, το κάνει για την ψυχή του, με την ψυχή του, για την Ελλάδα, για το σύμβολο, για τη σημαία”

Κάθε λήψη και μια ιστορία..

Αυτό που κράτησα έντονα ήταν από έναν Εύζωνα το 2015 όπου ήταν η αλλαγή του προέδρου της προεδρίας. Έβρεχε πάρα πολύ και τον ρώτησα κάποια στιγμή “γιατί το κάνετε όλο αυτό”; Το μόνο που μου απάντησε, ήταν στα κρητικά: “Δε λογιάζω χάρο” κι έφυγε

«ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ»
Οι φωτογραφίες έξι Ευζώνων ανήκουν στη μόνιμη έκθεση του πολεμικού μουσείου και καλωσορίζουν τους επισκέπτες. Άλλα έργα της Δήμητρας Χατζηαδάμ ταξιδεύουν μέσω των εκθέσεων της στην Ελλάδα και εκτός συνόρων.

«Ένα στιγμιότυπο που θα μπορούσα να κρατήσω…Νομίζω ήταν η πρώτη ημέρα που φωτογράφησα, που βρέθηκα μέσα στο λεωφορείο μαζί τους, όπου ήταν όρθιοι, κάτι πολύ περίεργο για μένα», λέει η ίδια.

Τιμή στους Εύζωνες με σειρά εκδηλώσεων | newsbreak.gr

Φωτογραφίζοντας τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς

Η Δήμητρα Χατζηαδάμ είναι η μόνη γυναίκα που «υπηρέτησε» για 3 ...

ΕΥΖΩΝΕΣ / ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ" - έκθεση φωτογραφίας - Photologio