• 2 Δεκεμβρίου, 2021

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ζήτησα βοήθεια για να σταματήσω το αλκοόλ

Στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτοντας το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ λέγοντας ότι είχε φτάσει στο σημείο να πίνει βότκα αντί για καφέ το πρωί.

Μιλώντας για την υγεία της αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο δεν κάνει καλή διατροφή και έχει πρόβλημα με το αλκοόλ. «Τον τελευταίο έναν χρόνο δεν έκανα καθόλου καλή διατροφή. Δεν γυμναζόμουν, έπινα πάρα πολύ αλκοόλ και στο παρελθόν είχα φτάσει σε σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να το σταματήσω. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου. Δεν ήμουν η Δήμητρα αλλά ήμουν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Δηλαδή έκανα πράγματα τα οποία και δεν τα θυμόμουν κιόλας. Έκανα μια ξέφρενη ζωή, χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα», είπε και συνέχισε: «Μέχρι πριν από ενάμιση, δυο χρόνια έβλεπα την ψυχοθεραπεύτρια μου. Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησα αλλά νιώθω ότι ίσως πρέπει να συνεχίσω γιατί, όπως όλοι μας, νιώθω ότι χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας. Ειδικά τις μέρες που διανύουμε και συμβαίνουν μόνιμα άσχημα πράγματα γύρω μας».

Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός βρίσκεται πιο κάτω από τα θραύσματα του δορυφόρου που καταστράφηκε σε δοκιμή υπερσύγχρονου όπλου

«Ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας με το να «πιούμε ένα ποτό», ”να χαλαρώσουμε”, ”να βγούμε πιο χαλαρές και να αφεθεί λίγο το βλέμμα”. Κάτι που βέβαια ήταν στο μυαλό το δικό μου και σε δυο, τρία άλλα κορίτσια που έτυχε στο ξεκίνημα μου να κάνω παρέα με κάποια άτομα. Το ένα ποτάκι φυσικά φέρνει και το άλλο. Άμα είχα φωτογράφιση το πρωί έχει τύχει να σηκωθώ και να πιω το πρωί. Σου φαίνεται απίστευτο, Κατερίνα, όμως στη Μύκονο κοιμόμασταν στις έξι το πρωί, σηκωνόμασταν στις 12 και αντί αν πιούμε καφέ πίναμε βότκα. Και κατευθείαν στο beach bar θεωρώντας ότι είναι διασκέδαση» συμπλήρωσε με εμφανή συγκίνηση το μοντέλο.