• 28 Νοεμβρίου, 2021

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για το πάρτι: Το κάλεσμα το έκαναν διακινητές ναρκωτικών

 Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για το πάρτι: Το κάλεσμα το έκαναν διακινητές ναρκωτικών

Tα συνεχόμενα καλέσματα για συγκέντρωση κόσμου στην Αγία Παρασκευή, διοργανώνονται από διακινητές ναρκωτικών προκειμένου να ξαναβρούν την πελατεία τους υποστήριξε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο δήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Ζορμπάς.

«Εμείς ως πόλη, ζητάμε από το κράτος να καθαρίσει την πόλη από τα ναρκωτικά και τον κοροναϊό. Το λέω ξεκάθαρα, η πρόσκληση που βγήκε στο διαδίκτυο δεν έγινε από αθώα παιδιά, έγινε από τους διακινητές ναρκωτικών για να ξαναβρούν τους πελάτες τους», είπε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

Όπως είπε ο δήμαρχος, αυτή είναι η άποψή του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει ότι όποιοι ήταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, είναι γνωστό ότι στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει παιδί 15-16 χρονών ή γονιός που να μην το ξέρει», είπε ο δήμαρχος.

Αφού περιέγραψε την χθεσινή κατάσταση με τη συγκέντρωση των νεαρών και τις συγκρούσεις με την αστυνομία, είπε ότι «εμείς θέλουμε να διαφυλάξουμε την περιοχή από τον κοροναϊό και από τα ναρκωτικά».

«Καθαρίσαμε την πλατεία, την απολυμάναμε και προχθές και χθες», σημείωσε.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής εξέφρασε την ανησυχία του καθώς, όπως είπε και «σήμερα υπάρχει κάλεσμα να μαζευτούν και από άλλες περιοχές και να φέρουν και γκαζάκια και μολότοφ».να ξαναβρούν την πελατεία τους προχώρησε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο δήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Ζορμπάς.