Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Τηλεεισαγγελείς προσπαθούν να δείξουν ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά

 Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Τηλεεισαγγελείς προσπαθούν να δείξουν ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά

Στους δημοσιογράφους και τα Μέσα που «έχουν διαπράξει βαναυσότητες» σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας.

«Έχουν γίνει ακρότητες, έχουν γίνει βαναυσότητες. Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα, ωστόσο η κατηγορούμενη είναι στη φυλακή. Έχουμε δημοσιογράφους να βγαίνουν και να σκυλεύουν ένα πτώμα, αυτό το κάνουν επειδή είναι σε απόλυτη αδυναμία. Τηλεδίκες, τηλε-εισαγγελείς, τηλε-ιατροδικαστές και ότι τηλέ υπάρχει έχουν πάρει εργολαβικά το θέμα, το πώς θα εκτονωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πώς θα βαφτιστεί ότι είναι ο σύγχρονος Βελζεβούλ, ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά και θα πρέπει να λιθοβοληθεί στην Πλατεία Συντάγματος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάρδας, μιλώντας στο Mega.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε επίσης στο αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, το οποίο, όπως είπε, έχει αναβληθεί διότι θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Από την πλευρά της η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επίμονα την αποφυλάκισή της, αλλά και νέοι γονιδιακό έλεγχο, γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν ελλείψεις. «Η 33χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από όλα όσα βγαίνουν, διότι όλα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς που έχει υποστηρίξει εξ αρχής. Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν» δήλωσε ο κ. Ζάρδας.

«Όλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο» επέμεινε ο δικηγόρος της 33χρονης ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί της σχετικά με το DNA, που φέρεται να σκέφτεται να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης. Σήμερα που θα επισκεφτεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ίδιος θα συζητήσει μαζί της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε εκπομπές.

Ακόμη ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι τα στοιχεία του tablet αθωώνουν την κατηγορούμενη, σχολιάζοντας ότι η είδηση έχει προβληθεί αλλιώς από τα Μέσα: «Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη, παρά μόνο την ημέρα που συνελήφθη» ξεκαθάρισε.

Χθες ήρθε στο φως η είδηση ότι το ζεύγος Δασκαλάκη ετοίμαζε αγωγές κατά δημοσιογράφων, ζητώντας ως αποζημίωση υπέρογκα ποσά. Ο κ. Ζάρδας τόνισε πως δεν γνώριζε τι σκόπευε να κάνει το ζευγάρι προτού τη σύλληψη της 33χρονης, ωστόσο υπογράμμισε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκόπευε να προχωρήσει σε αγωγές αφότου συνελήφθη.

Χρήστος Σταθόπουλος