• 27 Ιουλίου, 2021

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Αν δεν αποσυρθούν αμέσως τα κανάλια, θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα

 Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Αν δεν αποσυρθούν αμέσως τα κανάλια, θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα

Για «αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας», κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης και προειδοποιεί πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι πολλές κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο, θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η γιαγιά δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία», σημείωσε ο κ. Χαρμάνης, φανερά εκνευρισμένος με τα τηλεοπτικά δίκτυα που περιμένουν με «αδηφάγο τρόπο» έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο για να τραβήξουν ένα καρέ από τις προσωπικές τους στιγμές, όπως εκείνο σε βραδινό δελτίο ειδήσεων με την κ. Σουζάνα να κρατάει τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα τον κ. Χαρμάνη, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυχτική συνθήκη για την οικογένεια η οποία αυτή τη στιγμή επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και το σεβασμό στο πένθος της.

«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη, αν δεν το κάνουν θα κινηθούμε νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα» προειδοποιεί ο κ. Χαρμάνης ο οποίος τονίζει ότι πλέον οι συνήγοροι της οικογένειας ασχολούνται εντατικά με τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης ενώ η οικογένεια με τη σειρά της επιθυμεί να αφοσιωθεί ανενόχλητη στη Λυδία. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά.

Το μωρό της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης (29/6), έπειτα από την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια Κράουτς.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να βλέπουν την Λυδία 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο.