Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας:Αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, αποδέχθηκε τις άλλες δύο

 Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας:Αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, αποδέχθηκε τις άλλες δύο

Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση της αθλήτριας ιστιοπλοΐας η οποία κατήγγειλε τον προπονητή της ότι στην ηλικία των 12 ετών τη βίασε.

Μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης τον περασμένο Φεβρουάριο, την Παρασκευή η 22χρονη σήμερα αθλήτρια κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών, όπως ζήτησε η ίδια ώστε να προστατευθεί η ψυχική της υγεία, ενώπιων του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Νέα Σμύρνη: Εδώ ζούσε την κόλαση η 10χρονη από τον πατέρα της – Λεπτομέρειες που προκαλούν φρίκη

Ο προπονητής διαμέσου των συνηγόρων του, αρνήθηκε την κατηγορία για την πράξη του βιασμού, ενώ ομολόγησε πλήρως για τις άλλες δύο κατηγορίες, τις γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκου στα πλαίσια των 12-14 ετών «με σαφή γνώση της ηλικίας» όπως είπε η υπεράσπιση.

Σημειώνεται ότι στο αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών ο εισαγγελέας της έδρας επεσήμανε ότι συναινεί μόνο για την κατάθεση της αθλήτριας. Θέση με την οποία συντάχθηκαν οι δικηγόροι του κατηγορούμενου, Θεόδωρος Μαντάς και Βάσω Πανταζή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής είχε συλληφθεί με ένταλμα και είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης από τις 24 Ιανουαρίου 2021.

Μανώλης Δράκος