Δίκη Φιλιππίδη: “Κατέβαζε το εσώρουχο στον διάδρομο” – Συγκλονίζει η μητέρα καταγγέλλουσας

 Δίκη Φιλιππίδη: “Κατέβαζε το εσώρουχο στον διάδρομο”  – Συγκλονίζει η μητέρα καταγγέλλουσας

Χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη συνεχίζεται η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με την κατάθεση της μητέρας του ενός εκ των φερόμενων θυμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε στο αέρα της «Super Κατερίνας» η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η αφήγηση της μητέρας για το συγκεκριμένο περιστατικό, τις συνθήκες εργασίας στο θέατρο και την στάση της συζύγου του κατηγορούμενου Ελπίδας Νίνου προκαλούν σοκ.javascript:”;

«Ήταν συνηθισμένο όταν έβλεπε γυναίκα που του αρέσει να βγάζει αφρούς, να κάνει σαν τρελός. Στην παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη, κυκλοφορούσαν με τα σώβρακα μέσα στο θέατρο», είπε η γυναίκα, η οποία σε άλλο σημείο της κατάθεσής της κατηγόρησε την σύζυγο του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου ότι τα σχετικά περιστατικά ήταν σε γνώση της.

Όμως, το πιο συγκλονιστικό είναι ο τρόπος που η μάρτυρας πληροφορήθηκε τον βιασμό της κόρης της. Της είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι υποβλήθηκε μήνυση για βιασμό εναντίον του Φιλιππίδη στα παρασκήνια του θεάτρου Ήβη και η κόρη της τής απάντησε πως εγώ είμαι η καταγγέλλουσα.

Όπως τόνισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, οι πληροφορίες που προέρχονται από την αίθουσα του δικαστηρίου μεταφέρονται με επιφύλαξη καθώς πολλά από τα όσα καταγγέλλονται δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθούν στον «αέρα».

Μανώλης Δράκος