• 2 Δεκεμβρίου, 2021

Διεγράφη ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις για τα ΑμΕΑ

 Διεγράφη ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις για τα ΑμΕΑ

Διεγράφη με ομόφωνη απόφαση από την παράταξη της δημοτικής αρχής ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, Γιώργος Σανταμούρης, για τις απαράδεκτες δηλώσεις του σε βάρος των ΑμΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Οι ΑμεΑ είναι σφάλμα της φύσης” – Σάλος με τη δήλωση του πρ. του λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου

«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Γ. Σανταμούρη για τα ΑμΕΑ που είναι εκτός πλαισίου των αρχών και των αξιών της Δύναμης Δημιουργίας αποφασίστηκε, ομόφωνα, η διαγραφή του από τη δημοτική μας παράταξη» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος που έκανε γνωστή και την είδηση για την απομάκρυνση του κ. Σανταμούρη.

Η φράση για την οποία διεγράφη

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου τόνισε ότι τα ΑμΕΑ, οι ανάπηροι συνάνθρωποί μας είναι καταραμένοι από το Θεό για όσους πιστεύουν. Για όσους δεν πιστεύουν είναι σφάλματα της φύσης.

«(σ.σ. τη λέξη) ΑμΕΑ δεν την επινόησα εγώ, αυτή υπάρχει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όσους πιστεύουν στον Θεό, τους έχει καταραστεί ο Θεός. Για όσους δεν πιστεύουν, η φύση έχει κάνει τα σφάλματά της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι απαράδεκτες αυτές εκφράσεις ήρθαν όταν ο κ. Σανταμούρης επιχείρησε να δικαιολογήσει την ερώτηση που είχε απευθύνει στο δήμαρχο της Ανδρου -με τον οποίο διατηρεί κόντρα- αν είναι ΑμΕΑ, που και αυτή είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.