Διαμάχη Θεοφάνους με την οικογένεια Παντελίδη

 Διαμάχη Θεοφάνους με την οικογένεια Παντελίδη

Εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, για τις δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου.

Η Αθηνά Παντελίδη είναι έτοιμη να μηνύσει τον μουσικοσυνθέτη, αν δεν ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε πως την άκουσε πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Viral το βίντεο με τον Στέιθαμ – “Θέλω να πεθάνω… I love you”

Ο δικηγόρος της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην Espresso ανέφερε: «Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα. Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα».

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Θεοφάνους: Είδα την μάνα του Παντελή Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης.

“Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης” είπε ο Γιώργος Θεοφάνους εξηγώντας: “Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδειχνα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες”.

“Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα” πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

“Σας δίνω κανονικά το στόρι γιατί δεν τον έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά συνοπτικά, να τελειώνει το θέμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε”, ανέφερε ο συνθέτης αποκαλύπτοντας και ένα περιστατικό που σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου.

“Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα” είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Χρήστος Σταθόπουλος