• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

“Διακοπές – κόλαση στην Ελλάδα” καταγγέλλει στην Daily Mail, Βρετανός τουρίστας – “Γεμάτο ποντίκια το ξενοδοχείο καραντίνας”

 “Διακοπές – κόλαση στην Ελλάδα” καταγγέλλει στην Daily Mail, Βρετανός τουρίστας – “Γεμάτο ποντίκια το ξενοδοχείο καραντίνας”

Περισσότερα από 4.700 ευρώ (4.000 λίρες) ξόδεψε ένας Βρετανός τουρίστας για να έρθει διακοπές στην Ελλάδα, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν σε εφιάλτη σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Daily Mail.

Aυτός, η γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά μπήκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί έξι φορές αρνητικός σε τεστ κορονaϊού.

Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου έκανε τεστ στις 29 Ιουλίου και του έστειλαν ένα μήνυμα πως είναι αρνητικός. Μετά από λίγες ώρες διαμονής στο Caretta Beach and Water Park, του τηλεφώνησαν ξανά και του ανέφεραν πως είχε βρεθεί θετικός.

Αφού λοιπόν μπήκαν σε απομόνωση στο δωμάτιό τους, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, το οποίο, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες ήταν γεμάτο μυρμήγκια ενώ είχε και ποντίκια.

1_35

Το φαγητό ήταν άθλιο και «φτωχό» με αποτέλεσμα τα παιδιά να κλαίνε κάθε βράδυ καθώς πήγαιναν με άδειο το στομάχι για ύπνο.

Με τις θερμοκρασίες στο νησί (και γενικότερα στην Ελλάδα) να φτάνουν τους 35 βαθμούς κελσίου, ο Στάντον ισχυρίστηκε ότι ο κλιματισμός στο δωμάτιό τους δεν λειτουργούσε πάντα, ενώ ήταν WIFI διακοπτόταν συχνά.

2_34

«Είμαστε απελπισμένοι, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μας έχει συμβεί ποτέ. Η σύντροφός μου κλαίει κάθε μέρα, το ίδιο και τα παιδιά και δεν θα έπρεπε να είμαστε καν σε καραντίνα, γιατί έχω τεστ αρνητικό έξι φορές από τότε που έφτασα στην Ελλάδα» ανέφερε ο ίδιος.

«Ανυπομονούσαμε τόσο πολύ για αυτές τις διακοπές μετά το μακροχρόνιο lockdown στη Βρετανία. Τα παιδιά ήταν τόσο ενθουσιασμένα που διασκέδασαν για λίγο σε ένα θέρετρο θαλάσσιου πάρκου και απλά δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει».

3_28

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το δωμάτιο που βρισκόμαστε είναι τόσο βρώμικο που αν περπατάς στο πάτωμα χωρίς παπούτσια και κάλτσες, τα πόδια σου γίνονται μαύρα.

Είναι ζεστό και κολλώδες, δεν υπάρχει WIFI για να διασκεδάσει τα παιδιά και είναι χειρότερο από το να είσαι στη φυλακή».

6_10

Ο Στάντον, απελπισμένος για να δείξει ότι δεν είχε κορονοϊό πλήρωσε για τρία τεστ σε μια ιδιωτική κλινική, τα οποία του κόστισαν περίπου 700 ευρώ και ήταν όλα αρνητικά. Έκανε και self test και ήταν και αυτά αρνητικά.

«Οι Έλληνες αξιωματούχοι μου είπαν ότι αν έβγαινα αρνητικός στον κορονοϊό μετά από δύο μοριακά τεστ δεν θα χρειαζόταν να μπω σε καραντίνα, το έκανα αλλά είμαστε ακόμα κολλημένοι σε αυτήν την κόλαση».

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.