• 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Διαφωνεί με τη μείωση ο Κρόος και φεύγει από Ρεάλ

 Διαφωνεί με τη μείωση ο Κρόος και φεύγει από Ρεάλ

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει πλέον να ακολουθήσει κι αυτή το δρόμο των περικοπών στους μισθούς των ποδοσφαιριστών της λόγω της οικονομικής ζημιάς από τον κοροναϊό.

Μάλιστα η διοίκηση του διάσημου ισπανικού συλλόγου σκέφτεται να προτείνει μείωση 12%, εάν επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση μετά την πανδημία, ή μείωση 20% εάν το εφετινό πρωτάθλημα οδηγηθεί σε οριστική αναβολή.

Ο Γερμανός άσος, Τόνι Κρόος, τάχθηκε ενάντια στο ενδεχόμενο των μειώσεων, εξηγώντας τη στάση του: «Μείωση στον μισθό είναι σαν να κάνεις μια μάταιη δωρεά ή για το σύλλογο. Εγώ είμαι υπέρ των πληρωμών με βάση έχουν συμφωνηθεί και ο καθένας μας να δωρίσει ένα ποσοστό των αποδοχών του στην έρευνα κατά της πανδημίας ή την ενίσχυση ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Από όλους μας ζητείται βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη και είναι πολλά τα μέρη στα οποία χρειάζεται να προσφέρουμε βοήθεια», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός μέσος, ο οποίος, σύμφωνα με ΜΜΕ της Μαδρίτης, έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να φύγει, με πιθανότερο προορισμό την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.