• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέος θάνατος εμβολιασμένου από κοροναϊό

 Νέος θάνατος εμβολιασμένου από κοροναϊό

Νεκρός από κοροναϊό ένας εμβολιασμένος 77χρονος άνδρας από τη Ζάκυνθο, που ήταν ανοσοκατασταλμένος με σοβαρότατο υποκείμενο νόσημα. Μάλιστα, ο άτυχος ηλικιωμένος λάμβανε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή με αποτέλεσμα να αδρανοποιηθεί το εμβόλιο που έκανε, σύμφωνα με την ertnews.gr που επικαλείται πληροφορίες από το νοσοκομείο.

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, δίνοντας μάχη με την COVID-19.

Είχε εισαχθεί στην κλινική COVID του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου και διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, όταν η υγεία του παρουσίασε σημαντική επιβάρυνση.

Υπενθυμίζεται πως ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος στις 15 Αυγούστου, γνωστοποίησε τον πρώτο θάνατο πλήρους εμβολιασμένου ατόμου στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο OPEN, ανέφερε πως πρόκειται για ασθενή που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, άλλα έχασε τη «μάχη» με την COVID-19.

«Έχουμε τον πρώτο θάνατο ασθενούς, πλήρως εμβολιασμένου, στη μονάδα μου, ο οποίος δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Είναι μία από τις περιπτώσεις – εξαιρέσεις. Ο πρώτος θάνατος στις 13.000 που έχουμε, ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος» σημείωσε ο κ. Καπραβέλος.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται από τα ellhnikahoaxes, επρόκειτο για τον πρώτο θάνατο ασθενούς χωρίς υποκείμενα νοσήματα, καθώς έχουν πεθάνει άλλοι 182 εμβολιασμένοι, που, ωστόσο, είχαν βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.