• 21 Οκτωβρίου, 2020

Δεν διεξάγεται το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός λόγω κοροναϊού

 Δεν διεξάγεται το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός λόγω κοροναϊού

Ο κοροναϊός δεν… επέτρεψε στη Βιλερμπάν να έχει οκτώ υγιείς παίκτες στο παρκέ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τη Euroleague να ανακοινώνει δύο ώρες πριν το αποψινό τζάμπολ (είχε οριστεί για τις 21:45) ότι η αναμέτρηση επί γαλλικού εδάφους, για την 3η αγωνιστική, δεν θα διεξαχθεί. 

Η ανακοίνωση ήρθε τη στιγμή που η αποστολή του Παναθηναϊκού ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το ξενοδοχείο που διαμένει με προορισμό το «Astroballe». 

Ακόμα πάντως δεν έχει γνωστοποιηθεί αν βρέθηκαν και νέα κρούσματα στη Βιλερμπάν, που οδήγησαν στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα (το πρωτόκολλο της Euroleague απαιτεί την παρουσία οκτώ παικτών για να διεξαχθεί η αναμέτρηση).

Υπενθυμίζεται ότι δύο μέλη του προσωπικού και δύο παίκτες βρέθηκαν θετικοί σήμερα (13/10), ενώ είχε προηγηθεί η διάγνωση ακόμη επτά παικτών, του προπονητή Τι Τζέι Πάρκερ και του βοηθού του με COVID-19, αυξάνοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στα 11(!). 

Πλέον, το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο θα είναι αυτό που θα λάβει την τελική απόφαση για την τύχη του αγώνα σε συνάρτηση με τον ειδικό κανονισμό περί Covid-19, αν και σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Euroleague ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει τη νίκη στα… χαρτιά με 20-0.