• 3 Δεκεμβρίου, 2020

Δείτε τι έκανε ο Τραμπ μόλις έμαθε ότι έχασε τις εκλογές (εικόνες)

 Δείτε τι έκανε ο Τραμπ μόλις έμαθε ότι έχασε τις εκλογές (εικόνες)

Ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από τον Λευκό Οίκο -πρ’ωτη φορά μετά την ημέρα των εκλογών- και επέλεξε να μετακινηθεί στη Βιρτζίνια, όπου διατηρεί γήπεδο γκολφ και πέρασε την ώρα του εξασκώντας το σπορ μαζί με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά media, στην είσοδο της εγκατάστασης του γκολφ στη Βιρζίνια, ο Ντόναλντ Τραμπ είδε να τον περιμένουν υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν με σημαίες, ωστόσο το περιστατικό δεν πήρε μεγάλη έκταση.

After losing election, Trump spends day golfing and tweeting | KTLA

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως τα αμερικανικά δίκτυα αναφέρουν ότι τη στιγμή που ανακοινώθηκε οριστικά η νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν εντός του γηπέδου και έπαιζε γκολφ.

US election results: Donald Trump insists he 'won' election in first tweets  after losing to Joe Biden | US News | Sky News

Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δείχνει αποφασισμένος να μην αποδεχθεί τόσο εύκολα το εκλογικό αποτέλεσμα. «Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια», ανέφερε σε μια δήλωση. «Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».