• 24 Ιουνίου, 2021

Daily Mail: “10 οι ύποπτοι για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά” – Αμείωτο το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου

 Daily Mail: “10 οι ύποπτοι για τη δολοφονία στα  Γλυκά Νερά” – Αμείωτο το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου

Στο μικροσκόπιο των βρετανικών ΜΜΕ παραμένει σταθερά η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του 11 μηνών παιδιού τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η 20χρονη ήταν βρετανικής καταγωγής και έτσι η υπόθεσή της απασχολεί έντονα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ενδεικτικό είναι το προ ημερών δημοσίευμα της Daily Mail, στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τις έρευνες των αρχών, ενώ επικεντρώνεται και σε 10 άτομα, τα οποία φέρονται να έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών ως ύποπτοι.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Καρολάιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε, μπροστά στα μάτια τής 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στον δρόμο μπροστά από το σπίτι και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε και μία μηχανή να κάνει το ίδιο. Τα νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν στην ελληνική τηλεόραση από την εκπομπή έρευνας “Φως στο Τούνελ” και τώρα ερευνώνται από την Αστυνομία, καθώς θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας».

  • Όπως προκύπτει, περίπου 10 είναι πλέον οι κακοποιοί, τους οποίους οι αρχές έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν διαπράξει την αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, που οι ειδικοί τους περιγράφουν ως σκληρούς και αδίστακτους. Πρόκειται για εγκληματίες που έχουν εκτίσει ποινές, καμία όμως για ανθρωποκτονία.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν αρνηθεί τότε να δώσουν DNA στην αστυνομία, κάτι που το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία. Σήμερα όπως αυτό έχει αλλάξει.»