• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

“Χτύπησαν” πάλι οι διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη – Νέα “χλιδάτη” διάρρηξη στο Πανόρομα

 “Χτύπησαν” πάλι οι διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη – Νέα “χλιδάτη” διάρρηξη στο Πανόρομα

Η νέα διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι δικαστικής λειτουργού στο Πανόραμα. Ανάστατη η Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενα να πρόκειται για τους ίδιους δράστες, που χτύπησαν προ ημερών στην ίδια περιοχή, στη βίλα επιχειρηματία.

Η δικαστική λειτουργός έλειπε από το σπίτι και οι διαρρήκτες, όπως φαίνεται, είχαν άριστη πληροφόρηση. Όχι μόνο γνώριζαν για την απουσία της, αλλά ήξεραν πως έπρεπε να κινηθούν για να ολοκληρώσουν το χτύπημα με επιτυχία και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά. Οι δράστες τρύπωσαν στο διαμέρισμα, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και βούτηξαν 70.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (05-09-2020) με την ιδιοκτήτρια, να καταγγέλλει το περιστατικό την Κυριακή στην Ασφάλεια Πυλαίας. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα και συλλέγει υλικό προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Ιδιοκτήτρια του σπιτιού φέρεται μία δικαστική λειτουργός, η οποία όταν επέστρεψε στο σπίτι της, έζησε στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Ήδη οι αστυνομικοί εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Θεωρούν πολύ πιθανό να πρόκειται για τη σπείρα, που προ ημερών είχε χτυπήσει σε βίλα γνωστού επιχειρηματία, με λεία 1.000.000 ευρώ.