• 21 Ιουνίου, 2021

Χρήστος Φερεντίνος: “Νόσησα με κοροναϊό – Περιμένω τη σειρά μου για το εμβόλιο”

 Χρήστος Φερεντίνος: “Νόσησα με κοροναϊό – Περιμένω τη σειρά μου για το εμβόλιο”

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως νόσησε πρόσφατα με κοροναϊό, ενώ ανέφερε πως περιμένει τη σειρά του για να εμβολιαστεί. Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης πως περιμένει να έρθει η σειρά του για να κάνει το εμβόλιο.

Ο παρουσιασής είπε σχετικά στο περιοδικό OK!:

-Σήμερα τι σε φοβίζει;

-Δεν είναι λίγοι οι φόβοι μου, αλλά δεν τους ανασύρω εύκολα. Τους έχω κρύψει κάπου μέσα μου. Μεγάλος φόβος αυτή την εποχή είναι ο κοροναϊός και το αν θα ξεμπλέξουμε με αυτή την ιστορία. Είναι εφιαλτικό! Εκεί που νομίζουμε ότι τελειώνει, ο ιός βρίσκει τρόπους να μεταλλάσσεται.

Και υπάρχει στη μέση και η ανοησία των ανθρώπων, με τους συνωμοσιολόγους και όλους αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Είναι μεγάλη απογοήτευση να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, ειδικά μεγάλης ηλικίας, να αποφεύγουν να εμβολιαστούν.

-Νόσησε σοβαρά κάποιος από το περιβάλλον σου;

Εγώ ο ίδιος. Κόλλησα πρόσφατα κοροναϊό με πολύ ήπια συμπτώματα. Είχα κάποια δέκατα και πόνους στους μυς για τρεις-τέσσερις μέρες. Έκανα την καραντίνα μου, είχα ήδη γραμμένα επεισόδια και, δόξα τω Θεώ, το πέρασα ανώδυνα. Τώρα έχω αντισώματα και περιμένω να έρθει η σειρά μου για να κάνω το εμβόλιο.