Χριστίνα Θεοδωροπούλου: “Η Λίνα Μενδώνη τα ήξερε όλα – Πρoσβάλλει τους καλλιτέχνες”

 Χριστίνα Θεοδωροπούλου: “Η Λίνα Μενδώνη τα ήξερε όλα – Πρoσβάλλει τους καλλιτέχνες”

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η γνωστή ηθοποιός “έλυσε” τη σιωπή της και τοποθετήθηκε ξεκάθαρα υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Λίνα Μενδώνη γνώριζε τις πράξεις του Δημήτρη Λιγνάδη.

“Η κυρία Μενδώνη είχε ως μότο στη συνέντευξή της ότι εκείνη και ο πρωθυπουργός δεν γνώριζαν τίποτα. Αυτό καταρχάς είναι αρνητικό για την κυρία Μενδώνη και τη θέση που έχει. Η κυρία Μενδώνη είναι μια γυναίκα που επί δέκα χρόνια ήταν γραμματέας στο υπουργείο Πολιτισμού. Η κυρία Μενδώνη τα ήξερε όλα. Το ότι έβαλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο σαν καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ήταν τουλάχιστον ασυγχώρητη αμέλεια. Αυτό που λογικά έπρεπε να κάνει ήταν να υποβάλει την παραίτησή της. Τι θα πει δεν ξέρω τίποτα;

Για να γίνει κάποιος διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου υπάρχουν κάποιοι όροι, διάφορα προσόντα που μπορεί να έχει. Το ήθος είναι μέσα σε αυτά. Ο κύριος Λιγνάδης μπορεί να είχε όλα τα άλλα, όμως αυτό δεν το μάθαμε τώρα τελευταία… Τώρα μάθαμε εξοργιστικά πράγματα και μείναμε όλοι άφωνοι” ανέφερε, σύμφωνα με το tlife.

Πηγή: thetoc.gr

Σεραφείμ Κοτρώτσος