• 14 Ιουνίου, 2021

Χουντογλέντι στην Λάρισα με νοσταλγούς του Παπαδόπουλου (vid)

 Χουντογλέντι στην Λάρισα με νοσταλγούς του Παπαδόπουλου (vid)

Την μαύρη επέτειο της 7ετίας της Χούντας γιόρτασαν στην Λάρισα, με καθυστέρηση ενός μήνα (από την 21η Απριλίου) λόγω κοροναϊού.

Οι υποστηρικτές της χούντας που είναι μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου στην θεσσαλική πρωτεύουσα, συγκεντρώθηκαν στο όρος Μαυροβούνι και έστησαν γλέντι με χορούς, κλαρίνα, εικόνες του Παπαδόπουλου και σημαίες με την πουλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πατριωτικού Συνδέσμου αναφέρει: «Φέτος όπως και πέρσυ (με καθυστέρηση ενός μηνός εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων), πραγματοποιήθηκε στο όρος Μαυροβούνι του νομού Λαρίσης το καθιερωμένο υπαίθριο γλέντι προς τιμήν της εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με επί κεφαλής τον πρόεδρό του Αστέριο Χάμο και τα μέλη του, ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους και ευελπιστεί να διατηρήσει άσβεστο το πνεύμα της 21ης Απριλίου στις καρδιές και στις συνειδήσεις των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων! Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, ζήτω η 21η Απριλίου! Ζήτω το Έθνος, ζήτω η Ελλάς!».

Ισχυρές ενδείξεις δράσης πρακτόρων στην Αθήνα για την αρπαγή Προτάσεβιτς – Ποιοι μπήκαν στο αεροπλάνο, τι μήνυμα έστειλε