• 2 Δεκεμβρίου, 2021

Χουάν Κάρλος: “Του έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τις σεξουαλικές του ορμές”

 Χουάν Κάρλος: “Του έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τις σεξουαλικές του ορμές”

Μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση έκανε πρώην αρχηγός της αστυνομίας στην Ισπανία για τον πρώην βασιλιά της χώρας Χουάν Κάρλος. Όπως είπε, οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες του έκαναν ενέσεις με… θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τις σεξουαλικές ορμές του.

Η δήλωση έγινε σε μια κοινοβουλευτική ακρόαση, όπου ο Jose Manuel Villarejo είπε ακόμη ότι ο πρώην μονάρχης, ο οποίος ζει πλέον σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Αμπού Ντάμπι, ότι οι ορμόνες του χορηγήθηκαν όταν κρίθηκε ότι η λίμπιντό του αποτελούσε πρόβλημα για τη χώρα.

Ο Villarejo, πρώην επίτροπος της ισπανικής αστυνομίας, ο οποίος δικάζεται αυτή την περίοδο για μια υπόθεση εκβιασμού, είπε, σύμφωνα με τους Times: «Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (CNI) χορήγησε θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τη σεξουαλική ορμή του γιατί θεωρήθηκε ότι αποτελούσε πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι είχε τέτοιο πάθος».

Οι σεξουαλικές ορμές του Χουάν Κάρλος δεν είναι μια καινούργια πληροφορία. Είχε προηγηθεί το βιβλίο ενός ισπανού συγγραφέα και ιστορικού, του Amadeo Martinez Ingles, με τον τίτλο «Χουάν Κάρλος: Ο βασιλιάς με τις 5.000 ερωμένες», στο οποίο ο πρώην βασιλιάς παρουσιαζόταν ως ένας άνθρωπος εθισμένος στο σεξ.