• 26 Ιουλίου, 2021

Χειροπέδες σε γιο δικηγόρου και 18χρονο φίλο του για την διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου

 Χειροπέδες σε γιο δικηγόρου και 18χρονο φίλο του για την διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου

Σεσημασμένοι διαρρήκτες φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από την διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Πρόκειται για εναν 22χρονο γιο δικηγόρου, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ και τον 18χρονο φίλο του, τον οποίο όπως φαίνεται «εκπαίδευε» ο νεαρός.

Μάλιστα ο 22χρονος, γιος Αθηναίου δικηγόρου, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αν και είχε στην πλάτη του καταδίκη 12 ετών για παρόμοια αδικήματα. Όμως στις φυλακές επέδειξε καλή συμπεριφορά, σπουδάζοντας παράλληλα στο πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί σύντομα.

Όπως φαίνεται δεν το έβαλε κάτω και μετά την έξοδο του απο τις φυλακές ξαναρίχτηκε στην παρανομία αφήνοντας μάλιστα τη «σφραγίδα» καθώς το modus του ήταν να μπαίνει μεσα και όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, να αδειάζει πολυκατοικίες, σύμφωνα με το protothema.gr.

“Ο Τσίπρας είχε δίκιο για το ξεστοκάρισμα του AstraZeneca” – Η απίστευτη δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε (vid)

Η σύλληψή του έγινε χθες στη μια τα ξημερώματα όπου αστυνομικοί τον έπιασαν με τον συνεργό του σε πολυκατοικία της οδού Γενναδίου.

Η υπόθεση λόγω της σοβαρότητας διαβιβάστηκε στο Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και αυτό που εξετάζεται είναι ο συγκεκριμένος «ποντικός» να κρύβεται πίσω απο το χτύπημα στο γραφείο του πρώην υπουργού.