• 2 Αυγούστου, 2021

Χειλάκης για Λιγνάδη: Θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια

 Χειλάκης για Λιγνάδη: Θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια

Σχόλια έχουν δημιουργήσει όσα είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός ανέφερε για τη φιλία που τους συνδέει: «Αυτό που έχει συμβεί με τον Δημήτρη είναι η απόδειξη ότι το σκοτάδι τελικά είχε καλύψει και τον ίδιο, αν αποδειχτεί. Θα πάω να τον δω στη φυλακή αν… Νομίζω ότι όλοι όσοι γνωρίζαμε τον Δημήτρη ξέραμε ότι είναι ένα παιδί το οποίο προσπαθούσε να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, δεν τον αγιοποιεί αυτό». Τον Αιμίλιο Χειλάκη συνάντησε η κάμερα του Πρωινού στην πρεμιέρα της παράστασης «Οθέλλος» και ο ηθοποιός εξήγησε τι εννοούσε.

Συμπληρώνονται 235 ημέρες από την τελευταία φορά που έπαιξε παράσταση στο θέατρο, είπε και με σαφή ειρωνική διάθεση συμπλήρωσε: «Ξαφνικά κάτι κύριοι μας έλεγαν “μη απαραίτητες δομές”, αλλά πλέον μάλλον γίναμε εκ νέου απαραίτητες».

Λαζόπουλος :Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας του και το εμβόλιο

Για τις Άγριες Μέλισσες

Όσον αφορά στις «Άγριες Μέλισσες» είπε ότι έχει τρία γυρίσματα μέσα στον Ιούλιο και ότι θα είναι από τους λίγους που δεν θα έχουν μουστάκι. Στην συνέχεια ανέφερε πόσο πιστεύει στη νέα γενιά πρωταγωνιστών, που βγήκε από τις «Άγριες Μέλισσες».Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά. Ο τρίτος κύκλος της σειράς διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας. Ο ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο του σκληρού Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων. Την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή. Τώρα όμως εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Για τον Λιγνάδη: “Θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια”

Στο επίμαχο θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις, δείχνοντας την ανθρώπινη του πλευρά. «Παρερμηνεύτηκε αυτό που είπα. Ο Δημήτρης έχει υπάρξει φίλος μου και δεν παύει να έχει υπάρξει φίλος. Αν έχει παραβατική συμπεριφορά πρέπει να καταλάβεις γιατί έχει συμβεί. Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Δεν χτυπάς τους ανθρώπους όταν είναι κάτω, τους ακούς τουλάχιστον.

Το σύστημά μας είναι σωφρονιστικό όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν τη στιγμή που πρέπει να δικαιωθούν. Τα θύματα θα δικαιωθούν τη στιγμή που πρέπει να δικαιωθούν. Οι θύτες θα τιμωρηθούν. Αλλά δεν μπορούμε να λένε ότι δεν γνωρίσαμε κάποιους ανθρώπους. Είναι άδικο για τους ανθρώπους, είναι άδικο για τη δική μας ιστορία. Δεν μπορείς να ξεχνάς τα πράγματα που έχεις ζήσει».