Χατζηδάκης: Άλλη μια “καταστροφή” του νόμου για την Προστασία της Εργασίας

 Χατζηδάκης: Άλλη μια “καταστροφή” του νόμου για την Προστασία της Εργασίας

«Xάρη στις ρυθμίσεις του νόμου για την Προστασία της Εργασίας για τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής (άδεια πατρότητας, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ γονική άδεια για 2 μήνες και για τους 2 γονείς, κ.ά.), η Ελλάδα είναι μία από τις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών», τονίζει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει τα εξής:

«Δείτε άλλη μια “καταστροφή” που προκάλεσε ο νόμος για την Προστασία της Εργασίας! Χάρη στις ρυθμίσεις του νόμου για τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής (άδεια πατρότητας, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ γονική άδεια για 2 μήνες και για τους 2 γονείς, κ.ά.), η Ελλάδα είναι μία από τις 12 χώρες παγκοσμίως με πλήρη νομική ισότητα ανδρών-γυναικών.

Βουλή: Μέλος του Τάγματος Αζόφ και ο μασκοφόρος – Τι είπε στην ομιλία του

Και αυτό δεν το λέμε εμείς οι “ανάλγητοι”. Το λέει η σχετική έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας! Άραγε, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να θέλει να καταργήσει τον νόμο για την Προστασία της Εργασίας ως δήθεν αντεργατικό;».

Μανώλης Δράκος