• 20 Απριλίου, 2021

Χανιά: Τετραμελής οικογένεια στο νοσοκομείο με κοροναϊό

 Χανιά: Τετραμελής οικογένεια στο νοσοκομείο με κοροναϊό

Συγκλονίζει η ιστορία μίας τετραμελούς οικογένειας στην Κρήτη, που νοσηλεύεται με κορoναϊό στο νοσοκομείο. Αρχικά νόσησαν οι γονείς που εισήχθησαν άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια εισήχθησαν και τα δύο ανήλικα παιδια τους, το ένα με κοροναϊό και το άλλο με αντισώματα του ιού.

«Ξαφνικά βρεθήκαμε και οι τέσσερις στο νοσοκομείο. Απίστευτο», είπε στον ΣΚΑΪ ο Ντραγκοσλάβ Πέτροβιτς, ο 40χρονος πατέρας.

«Παλεύαμε μία εβδομάδα, όσο μπορούσαμε και μετά ξαφνικά έπεσε το οξυγόνου της συζύγου και ήταν πραγματικά σε δύσκολη κατάσταση. Και εγώ ακόμα είμαι στο νοσοκομείο, η σύζυγος ακόμα. Εμένα σήμερα με βγάλανε από το οξυγόνο, πάω καλύτερα και η σύζυγος πάει καλύτερα. Δηλαδή τα δύσκολα είναι πίσω από μας», εξηγεί ο κ.Πέτροβιτς.

Η 35χρονη μητέρα νόσησε στις 27 Μαρτίου και μπήκε στο νοσοκομείο και μια μέρα μετά και ο 40χρονος πατέρας. Ξαφνικά, τα δυο ανήλικα αγόρια της οικογένειας δεν είχαν πού να μείνουν και ποιος να τα φροντίσει, μέχρι που διαπιστώθηκε μια μέρα μετά ότι ο 12χρονος είναι θετικός στον ιό, ενώ ο 8χρονος είχε ήδη νοσήσει.

Το νοσοκομείο ήταν η μόνη λύση. Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθούν στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο πατέρας τους.

«Τα παιδιά είναι εδώ δίπλα μου, γιατί πραγματικά κάνανε όλοι φοβερό αγώνα. Τους μιλάγανε καθημερινά για να το περάσουν όσο πιο απαλά γίνεται. Στεναχωρημένα είναι, αλλά εγώ προσπαθούσα όσο μπορούσα όχι να μην τους τα λέω, δεν τους έλεγα την πραγματικότητα γιατί και εγώ δεν ήξερα την πραγματικότητα. Έπρεπε να είμαι δυνατός» αναφέρει ο πατέρας.

Ο 40χρονος πατέρας είναι ήδη πολύ καλύτερα και μαζί με τους δυο γιους του στη μονάδα covid19, ενώ και η υγεία της μητέρας καθημερινά βελτιώνεται, καθώς βρίσκεται σε μονάδα αυξημένου οξυγόνου.