• 23 Ιουνίου, 2021

Χανιά: Σε ειδική δομή τα αδέρφια της 11χρονης Ιωάννας

 Χανιά: Σε ειδική δομή τα αδέρφια της 11χρονης Ιωάννας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά, η οποία βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Ο δικηγόρος τής μητέρας της 11χρονης Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι τα αδέρφια του κοριτσιού φιλοξενούνται σε εξειδικευμένη δομή, μετά από εισαγγελική παρέμβαση και παρακολουθούνται από ψυχολόγους.

Η μητέρα επισκέπτεται καθημερινά τα παιδιά στη δομή, ενώ η μητέρα της και γιαγιά των παιδιών μένει μαζί τους. Δεν έχει γίνει γνωστό, πόσο καιρό θα φιλοξενηθούν εκεί. Σημειώνεται πως τo πρωί της Παρασκευής, η μητέρα της μικρής Ιωάννας τέλεσε το μνημόσυνό της στα Χανιά.

Ερωτηθείσα για την απόπειρα αυτοκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της στο σημείο που σκοτώθηκε η μικρή Ιωάννα, η μητέρα δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star: «Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει αυτός ο άνθρωπος». Στο μεταξύ, η γιαγιά της 11χρονης Ιωάννας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα πως η εγγονή της μπορεί να αυτοκτόνησε.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δοθούν από τις Αρχές απαντήσεις στα ερωτήματά μας: Πού είναι το κινητό της 11χρονης; Με ποιούς συνομιλούσε; Η ώρα ήταν 8:30, είχε πάρα πολλά παιδιά στο σημείο. Χρειαζόμαστε κάποια άτομα, που βρίσκονταν στο σημείο να καταθέσουν» δήλωσε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο Star.

Πηγή: cretapost.gr