Χανιά – ΝΔ: “Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο αγανακτισμένος πολίτης” – “Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος” απαντά η Κουμουνδούρου

 Χανιά – ΝΔ: “Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο αγανακτισμένος πολίτης” – “Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος” απαντά η Κουμουνδούρου

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για «στημένες», όπως τις χαρακτηρίζει, αντιδράσεις πολιτών κατά της κυβέρνησης στην περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, επικεντρώθηκε σε έναν άνθρωπο – μέλος του ΣΥΡΙΖΑ  όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση – ο οποίος συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά στις κάμερες τοπικών μέσων, εκφράζοντας την απελπισία του για την ακρίβεια και την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση με πράξεις και παραλείψεις.

Δύο συνέδρια, ένα (κοινό και κυνικό) συμπέρασμα

Αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας:

Φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. 

Φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!

Εκτίμηση Σταϊκούρα ότι αύριο Τρίτη θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ – Περιορίζεται η ανάπτυξη, μεγαλώνει ο πληθωρισμός

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας: «Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα».

Μανώλης Δράκος