• 13 Μαΐου, 2021

Χαμός στο Survivor: Αποβάλλουν Τζέημς και Μπάρτζη;

 Χαμός στο Survivor: Αποβάλλουν Τζέημς και Μπάρτζη;

Για τη φήμη που θέλει το δίδυμο Τζέημς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης στο Survivor να έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και να συζητιέται μέχρι και το σενάριο της αποβολής τους μίλησαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (19/4).

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που θέλει τους δυο παίκτες του Survivor να φλερτάρουν με την αποβολή, καθώς τρώνε κρυφά. Αυτός λέγεται, μάλιστα, πως είναι και ο λόγος που ο Ατζούν έχει απομακρύνει τους Έλληνες τεχνικούς από την παραλία που βρίσκονται οι παίκτες γιατί τους δίνουν κρυφά φαγητό.

Πρεζεράκου: “Είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια”

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και οι δυο παίκτες φαίνεται να παραμένουν ασφαλείς στην παραλία, μέχρι φυσικά το αποψινό αγώνισμα ασυλίας. Στο αποψινό (19/4) επεισόδιο αναμένουμε την εξέλιξη της πρόκλησης που έκανε ο Αλέξης στον James, ο οποίος του πρότεινε ότι αν χάσουν και οι δύο ομάδες να βγουν οι δυο τους υποψήφιοι προς αποχώρηση και να αφήσουν το κοινό να αποφασίσει. Ο Τζέημς δέχτηκε την πρόκληση του Αλέξη και αναμένουμε τις εξελίξεις στο «Survivor 4».

Πηγή: ethnos.gr