• 9 Μαρτίου, 2021

Χαμός με το Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη – Φωνές για “στημένη ψηφοφορία”

 Χαμός με το Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη – Φωνές για “στημένη ψηφοφορία”

Σάλος με το Survivor χθες Τετάρτη (20/1) από την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη σε δημοφιλέστερης παίκτριας της προηγούμενης εβδομάδας, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού.

Η 36χρονη δημοσιογράφος θεωρείται μία από τις πιο «αργές» παίκτριες στα αγωνίσματα και η «ύποπτη» δημοφιλία της αμφισβητήθηκε σφοδρότατα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γελάνε οι κοκοφοίνικες στον Άγιο Δομίνικο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κοινού στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της πέμπτης (21/1), ενώ οι χρήστες του Twitter ανέφεραν: «Ο πρώτος διορισμός σε ριάλιτι» έγινε στο Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Τρεις παραιτήσεις από το ΔΣ της Ενωσης Εκδοτών

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής η παραγωγή έλεγξε τα μηνύματα, τα οποία προήλθαν στο σύνολό τους από την γενέτειρα πόλη της Σαλαγκούδη, τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και η ίδια η παίκτρια δεν πίστεψε την είδηση από το στόμα του Γιώργου Λιανού ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και διασώθηκε. Το Twitter πήρε φωτιά σε βαθμό που κάποιοι σχολίασαν ότι δεν θα ξαναδούν το ριάλιτι γιατί «είναι στημένο».

Πηγή: ethnos.gr