• 24 Οκτωβρίου, 2021

Χαμός με Γεωργιάδη-Πολάκη : “Είστε η χειρότερη συμμορία που πέρασε” – “Είμαστε με τον Βελουχιώτη, όχι με τον Παττακό” (vid)

 Χαμός με Γεωργιάδη-Πολάκη : “Είστε η χειρότερη συμμορία που πέρασε” – “Είμαστε με τον Βελουχιώτη, όχι με τον Παττακό” (vid)

Πολύ βαριές εκφράσεις στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη στη συζήτηση για την παραπομπή ή μη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σαμαράς: Θα ερευνηθεί αν ο Τσίπρας είναι ο ιθύνων νους της σκευωρίας

Ο κ. Γωργιάδης έκανε λόγο για τη ««χειρότερη συμμορία που πέρασε ποτέ απο την διακυβέρνηση του κράτους» αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και “στήσατε ορισμένοι τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία. Μία σκευωρία με στόχο να καταστρέψει την ελληνική Δημοκρατία. Συμφωνώ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την τεκμηρίωση αδικήματος εσχάτης προδοσίας. Είμαι τρία χρόνια εγκλωβισμένος σε μια προανακριτική έρευνα. Δεν έχει βρει καν αποχρώσεις ενδείξεις” ανέφερε για να προσθέσει: “Λέτε όλοι “ζούμε στην εποχή της κασέτας”.

«Μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ η χρήση της κασέτας ήταν παράνομη. Ποιο κόμμα την έκανε νόμιμη; Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα λέτε για κασέτες. Τόσο γελοίοι είστε. Κύριε Παππά δεν κάνεις μήνυση στον Καλογρίτσα… βλέπω να έχεις ένα σφιξιμάτακι. Σκευωροί ήσασταν. Ικανοί δεν ήσασταν. Ευτυχώς για τη Δημοκρατία», είπε.

Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο – Παππάς: Προφανές ότι είχε στηθεί σύστημα παρακολουθήσεων

«“Η σκευωρία θα ερευνηθεί σε βάθος. Οι ένοχοι θα πάνε στην φυλακή. Οχι για προσωπικούς λόγους εκδίκησης αλλά γιατί είμαστε υποχρεωμένοι από την πίστη μας στο Σύνταγμα. Να γνωρίζει κάθε επόμενος που θα πάρει την εξουσία ότι όποιος διανοηθεί να χρησιμοποιήσει δόλια μέσα για να διώξει πολιτικούς αντιπάλους θα καταλήξει στη φυλακή».

Κατσαπλιάδες και γερμανοτσολιάδες

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Πολάκης που ανέβηκε στη συνέχεια στο βήμα, εξαπέλυσε αντπίθεση και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τον κ. Γεωργιάδη.

Πολάκης: Την επόμενη φορά θα είμαστε αλλιώς. Χωρίς αυταπάτες. Πιο ώριμοι και αποφασιστικοί και προπαντός πιο αποτελεσματικοί. Εμείς δεν είμαστε με τον Παττακό είμαστε με τον Βελουχιώτη. Αυτή η κοινωνία σαφώς και θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που την χρεοκόπησαν και αυτό θα γίνει. Ίσο και αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη θα την εβρει ο Ηλιος την πατησιά για να προβάλει πάλι.

Γεωργιάδης: Είπε ο κ. Πολάκης ότι την γλιτώσαμε λόγω παραγραφής και απιστίας. Απιστία διέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ με την μη έκδοση δελτίου τιμών. Η τιμή του Λουσέντις επί 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε μειώθηκε και άλλαξε τρόπο τιμολόγησης. Αν είναι απιστία η δική μου ενέργεια είναι απιστία και τα δικά σου 4 χρόνια. Αν εγώ δεν το έκανα για την τιμή της μάνα μου. Το ίδιο έκανες και εσύ κλέφτη και ψεύτη Πολάκη. Είστε ψεύτες και υποκριτές. Είστε ανθρωπάκια. Εμείς κ. Πολάκη δεν θαυμάζουμε ούτε τον Παττακό ούτε τον Βελουχιώτη. Είμαστε με την κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Δεν είμαστε με τους κατσαπλιάδες.

Πολάκης: Εδώ ο άλλος μας είπε κατσαπλιάδες και θα το αφήσουμε έτσι; Έχεις το θράσος και λες ότι δεν αποδείχθηκε τίποτα. Υπάρχουν πορίσματα. Δεν ντρέπεστε;