• 19 Ιανουαρίου, 2022

BP Ultimate Unleaded 100: Το κορυφαίο καύσιμο με τεχνολογία ACTIVE – Σκανάρετε την απόδειξή στο mybp app για Ultimate δώρα!

 BP Ultimate Unleaded 100: Το κορυφαίο καύσιμο με τεχνολογία ACTIVE –  Σκανάρετε την απόδειξή στο mybp app για Ultimate δώρα!

Η BP Ultimate Unleaded 100 με τεχνολογία ACTIVE είναι το κορυφαίο καύσιμο της bp για καθαρούς βενζινοκινητήρες. Ξεκινά να απομακρύνει τη βρωμιά από το πρώτο κιόλας γέμισμα και σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε και να διατηρήσετε την απόδοση του κινητήρα σας.

Από 1/12/2021 έως και  25/01/2022, κάθε φορά που επιλέγετε την BP Ultimate Unleaded 100, σκανάρετε την απόδειξή σας στο mybp app και παίρνετε μέρος στις κληρώσεις για Ultimate δώρα!

2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τριήμερο ταξίδι ο καθένας (με έναν συνοδό), για την Ultimate εμπειρία στην Ισπανία με την Alpine F1® team εντός του μηνός Μαΐου 2022. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών θα δοθεί στους νικητές η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον οδηγό της F1, Fernando Alonso. Συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και η διαμονή στο ξενοδοχείο για δυο διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή για τον κάθε νικητή και τον συνοδό του.

Επιπλέον 100 τυχεροί την εβδομάδα, θα κερδίζουν συλλεκτικά δώρα Alpine F1® team και κάρτες καυσίμων BP αξίας 100 ευρώ.

Κατεβάστε το mybp app, δείτε τους αναλυτικούς όρους και μπείτε στις κληρώσεις!