• 27 Ιανουαρίου, 2022

#BeRareFinishLineRun: Ένα virtual run αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων

 #BeRareFinishLineRun: Ένα virtual run αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων

Παράταση εγγραφών έως 4 Μαρτίου 2021 δόθηκε στην πρωτοβουλία του MDA Ελλάς και της ομάδας των Finish Liners, που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Φεβρουαρίου και βασικός σκοπός της είναι να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το ευρύτερο κοινό σχετικά με τις Σπάνιες Παθήσεις και τις επιπτώσεις τους στην ποιότητα ζωής περισσότερων από 300 εκατομμύρια ανθρώπους.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.

Η Lavipharm στέκεται υπερήφανος αρωγός στις ενέργειες του MDA Ελλάς στηρίζοντας αυτή τη φορά ως μεγάλος χορηγός το  Virtual  Run  “Be  Rare  Finish  Line  Run  powered  by MDA”.  

#BeRareFinishLineRun: Λάβε μέρος στον αγώνα, μέσω μίας απλής εφαρμογής!

Η συμμετοχή στο virtual run (3km, 5km και 10km) είναι εντελώς δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

Το μόνο που χρειάζεται είναι οι συμμετέχοντες να κατεβάσουν την εφαρμογή Sporthive στο κινητό τους και να αναζητήσουν τον αγώνα «Be Rare Finish Line Run». Μετά την εγγραφή, κάθε συμμετέχων μπορεί να τρέξει όσες φορές επιθυμεί, μέχρι τις 7 Μαρτίου που είναι και η καταληκτική ημερομηνία του αγώνα μετά από την παράταση μιας εβδομάδας που δόθηκε.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τη δράση του MDA Ελλάς, μπορούν να καταβάλλουν τα ποσά των 10€ – 15€ – 20€ – 50€. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.

Με το hashtag #BeRareFinishLineRun, η Lavipharm καλεί όλους στο «Be Rare Finish Line Run powered by MDA» με την ευχή ο αριθμός των συμμετοχών να ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://mdahellas.gr/berare-virtual-run/

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.