• 24 Ιουλίου, 2021

Beach bar στην παραλιακή: Αναβάλλονται όλα τα πάρτι μετά τη συρροή κρουσμάτων

 Beach bar στην παραλιακή: Αναβάλλονται όλα τα πάρτι μετά τη συρροή κρουσμάτων

Στην εφαρμογή της απόφασης αναβολής όλων των εκδηλώσεων προχωρά το νυχτερινό κέντρο Αλίμου μετά τη συρροή των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ώρες εξαιτίας του συνωστισμού που επικράτησε σε διπλό event, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Το γνωστό beach bar της παραλιακής εξέδωσε ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία αποσαφηνίζει ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις αναβάλλονται μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

«Λόγω έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021. Τo event μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση στο Facebook.

H ανακοίνωση από το κέντρο εστίασης έγινε σε μια περίοδο που εκφράζεται προβληματισμός για τα φαινόμενα υπερμετάδοσης τα οποία ευνοούνται από τον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης ατόμων σε εσωτερικούς χώρους.