Αζάρ: Ένα βήμα από την καταστροφή

 Αζάρ: Ένα βήμα από την καταστροφή

Ένας ακόμα τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στο ιστορικό του Εντέν Αζάρ και το libre.gr έχει το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα του Βέλγου στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Εντέν Αζάρ τραυματίστηκε για ακόμα μία φορά από τότε που μετακόμισε στη Μαδρίτη και το μέλλον του διαγράφεται εξαιρετικά δυσοίωνο. 

Ο Βέλγος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να στεριώσει στο Μπερναμπέου και η τύχη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον απομακρύνει από τη Μαδρίτη. Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας δεν θυμίζει σε τίποτα τον Αζάρ που θαυμάζαμε όλοι, όσα χρόνια αγωνίστηκε στην Τσέλσι. 

Τελευταίες πληροφορίες: Ανατροπή με την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική – Διχασμένοι οι λοιμωξιολόγοι για κλειστά σχολεία ή λιανεμπόριο

Φυσικά, υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι’ αυτό και δεν έχουν όλοι να κάνουν με την κακή του τύχη. Ο Αζάρ δεν μοιάζει επουδενί στον παίκτη που αγωνιζόταν στην Αγγλία. Από τότε που μετακόμισε στην Ισπανία έχει πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά και δείχνει σαν να μη νοιάζεται για τίποτα. 

Πριν από λίγο καιρό ο ψυχολόγος των Μαδριλένων δεν δίστασε να πει πως ενδέχεται να τον ταλαιπωρεί και κάποια μορφή κατάθλιψης αλλά ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί στο 100% κάτι τέτοιο. 

Το libre.gr επικοινώνησε με τον έγκριτο Ισπανό δημοσιογράφο της AS, Αλμπέρτο Σιέρα ο οποίος μας αποκάλυψε το εξής: 

“Ο Αζάρ απέτυχε να περάσει με επιτυχία τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Τα Μέσα στην Ισπανία φρόντισαν να το περάσουν στα ψηλά γράμματα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Εκείνες τις ημέρες που θα γίνονταν αυτές οι εξετάσεις κατάφερα και μίλησα με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης και μου περιέγραψε μία πολύ ζόρικη κατάσταση. Ήρθε και την Τετάρτη ο τραυματισμός να προστεθεί σε όλα αυτά και τα πράγματα πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο. 

Ειλικρινά δεν γνωρίζω πως μπορεί να σωθεί η κατάσταση. Η Ρεάλ επένδυσε ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο δεν έχει πάρει πίσω ούτε στο ελάχιστο με τις επιδόσεις του Βέλγου. Ο γιατρός μου είπε πως έχει μία εικόνα πλήρους αδιαφορίας και εκνευρισμού και δεν μπορεί να προσδιορίσει το τι φταίει. 

Σίγουρα έχει καταρρακωθεί απ’ το γεγονός των συνεχόμενων τραυματισμών. Το μόνο δεδομένο είναι ότι εδώ και πολύ καιρό δεν χαίρεται το ποδόσφαιρο. Συνέβη και αυτό με την αλυσίδα φαστ φουντ και αυτό το ανεκδιήγητο τουίτ που έκαναν εις βάρος του και η Ρεάλ θα κινηθεί νομικά σίγουρα. Το ίδιο θα κάνει και ο παίκτης που είναι τρομερά πιεσμένος με την όλη κατάσταση. 

Εντωμεταξύ κυκλοφόρησε και μία φήμη ότι πλέον ούτε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δεν ασχολείται μαζί του διότι ο ίδιος δεν ακολουθεί τις εντολές του. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και σίγουρα αυτή δεν αντέχει άλλο τέντωμα”. 

Νίκος Βόπης

Μανώλης Δράκος