• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων στη Ρόδο και 18 ανεμβολίαστοι στο νοσοκομείο

 Αύξηση κρουσμάτων στη Ρόδο και 18 ανεμβολίαστοι στο νοσοκομείο

Medical staff work in the intensive care ward for COVID-19 patients in hospital in Athens, Greece on September 5, 2020 . / Το ιατρικό προσωπικό εργάζεται στο θάλαμο εντατικής θεραπείας για ασθενείς με COVID-19 σε νοσομείο της Αθήνας στις 5 Σεπτεμβρίου, 2020.

Εξαρση κρουσμάτων κοροναϊού στη Ρόδο, καθώς όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου, στη μονάδα COVID νοσηλεύονται 18 άτομα, όλοι τους ανεμβολίαστοι.

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη αύξηση στα κρούσματα στο νησί γεγονός που δημιουργεί ανησυχία» είπε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.

Οργή στην Αλόννησο για τη θανάτωση του Κωστή: “Δολοφονία από πρόθεση”

Στο νοσοκομείο του νησιού υπάρχει και μια γυναίκα διασωληνωμένη. Σύμφωνα με τον κ.Ρουμάνη υπάρχει έξαρση του κορωνοιού στη Ρόδο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου στο νοσοκομείου για έλεγχο.

«Θεωρώ ως δεδομένο ότι έχει έρθει στο νησί η μετάλλαξη Δέλτα και γι’αυτό θα πρέπει να τηρούν όλοι τα μέτρα ατομικής προστασίας», είπε ακόμα.

Σχετικά με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Ρόδου που υπολογίζονται περίπου στα 80 άτομα, ο κ. Ρουμάνης είπε ότι εκπονούνται σχέδια προκειμένου να μην βρεθεί το νοσοκομείο ξεκρέμαστο τον Σεπτέμβρη στην περίπτωση που απομακρυνθούν οι ανεμβολίαστοι από τις θέσεις τους.