• 27 Ιουλίου, 2021

Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (εικόνες)

 Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (εικόνες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίαζε και εξωθούσε στην πορνεία τη 19χρονη, την οποία και κρατούσε φυλακισμένη.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Μπουγιούκο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννημένου στις 16-11-1982 στην Αθήνα.

Νέα τροπή για το κύκλωμα μαστροπείας: Πληροφορίες για εμπλοκή κι άλλων αστυνομικών

16072021dimosiopoisi001.jpg

Ο 39χρονος αστυνομικό, κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη. Η 19χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε σε φίλους του από την ηλικία των 16 ετών.

Στην κατάθεση της η νεαρή κοπέλα έχει υποστηρίξει ότι την ίδια δουλειά που την έβαζε να κάνει ο αστυνομικός, την έκανε και ο Ντ.Β καθώς ήταν αυτός που της έκλεινε τα ραντεβού.

«Με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» υποστήριξε η 19χρονη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την σύνδεση των δύο ανδρών με απώτερο σκοπό να εντοπίσουν εάν υπάρχει πίσω τους ευρύτερο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

Την ίδια ώρα, εκτός από τις 5 γυναίκες που φέρεται ότι κατονόμασε η 19χρονη, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης, μία ακόμη καταγγελία έγινε χθες από την πρώην σύζυγο του 39χρονου αστυνομικού.

«Στο σπίτι ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες τα προφίλ των οποίων είναι στο site ,η Ν., η Τ., η Α., η Τζ. η Λ. όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμά τους» είχε πει στην κατάθεση της η 19χρονη, δίνοντας με τον τρόπο την ώθηση και στην μητέρα του παιδιού του αστυνομικού να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όσα πέρασε.

«Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπο καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του» ανέφερε η δικηγόρος της Ελισάβετ Τσέρτου, που έχει ήδη προχωρήσει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους.

Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο ηλεκτρονικές σελίδες με προφίλ γυναικών, ωστόσο η ιστοσελίδα που φέρεται ότι διαχειριζόταν ο αστυνομικός, έχει «κατέβει». Ωστόσο η ΕΛΑΣ έχει εντοπίσει σε άλλες σελίδες παρόμοιου περιεχομένου, σημαντικό υλικό που επιβεβαιώνει ισχυρισμούς της 19χρονης κοπέλας.