• 13 Απριλίου, 2021

Αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του ΒΗΜΑmagazino μετά το “κάζο”

 Αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του ΒΗΜΑmagazino μετά το “κάζο”

Το εξώφυλλο που προκάλεσε θύελλα σκωπτικών σχολίων αποσύρθηκε καθώς έδειχνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Μακρυγιάννη, την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, τον Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, τον Εμμανουέλ Μακρόν ως Ιωάννη Καποδίστρια, τον Μπόρι Τζόνσον Λόρδο Μπάιρον, τον Μάριο Ντράγκι ως Ανδρέα Μιαούλη και ο Τζο Μπάιντεν ως Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα.

Οι επιτελείς του ΒΗΜΑgazino, του περιοδικού που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, έσπευσαν να το αποσύρουν συναισθανόμενοι προφανώς την… υπερβολή.

Έτσι, το νέο εξώφυλλο κοσμεί μια φωτογραφία με πίνακα από το Μουσείο Μπενάκη με τίτλο «Ο όρκος του λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι» αντίγραφο του ομότιτλου έργου του Ludovico Lipparini.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το απίστευτο εξώφυλλο που μόνο μια σατιρική εφημερίδα θα μπορούσε να επιλέξει προκάλεσε νευρική κρίση στο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους επιτελείς του να παρακολουθούν ενεοί τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε κρεσέντο χιουμοριστικών αναρτήσεων που έτρωσαν ακόμα περισσότερο το ήδη ξεθωριασμένο προφίλ του πρωθυπουργού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έξαλλος εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος όπως φαίνεται εισέπραξε όλη την οργή του Μαξίμου.