• 15 Απριλίου, 2021

Αυγενάκης: «Ευκαιρία για ενότητα στο ποδόσφαιρο η υποψηφιότητα Ζαγοράκη»

 Αυγενάκης: «Ευκαιρία για ενότητα στο ποδόσφαιρο η υποψηφιότητα Ζαγοράκη»

Γεμάτη ειδήσεις ήταν η παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη στον Real FM. Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη, η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε ότι η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τη θέση του προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία για την ενότητα του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, επισήμανε την ανάγκη ανανέωσης του ΔΣ της ΕΠΟ. 

Παράλληλα, αποκάλυψε την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των ομάδων για ποσοστό από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, τονίζοντας πως ήδη υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση και αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση ώστε να υλοποιηθεί.

Επίσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι μέσα στο 2021 είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στη χώρα μας το ράλι Ακρόπολις, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται για τη φιλοξενία ενός μεγάλου τουρνουά τένις (ΑΤP) στην Ελλάδα. 

Στο μεταξύ, δήλωσε ότι προχωράει με θετικό ρυθμό το θέμα της συμφωνίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης κάλεσε τα ΜΜΕ να εκφράσουν τους φιλάθλους στην προσπάθεια ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο στοίχημα» τη δημιουργία προϋποθέσεων ΣΥΝΘΕΣΗΣ από όσους κατεβαίνουν στις εκλογές των ομοσπονδιών. 

Πηγή: ΑΜΠΕ