• 23 Ιουνίου, 2021

Αθανάσιος Λασκαρίδης: Οι δηλώσεις του αδελφού μου με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο

 Αθανάσιος Λασκαρίδης: Οι δηλώσεις του αδελφού μου με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο

Αντίθετος με τον αδελφό του, Πάνο, δηλώνει ο Αθανάσιος Λασκαρίδης, μετά τις δηλώσεις του πρώτου που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

“Αναφορικά με τον πρόσφατα δημιουργηθέντα θόρυβο σχετικά με τις δηλώσεις του αδελφού μου Παναγιώτη Λασκαρίδη σε συνέντευξη του στο European Investigative Collaboration, επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζομαι, αλλά με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο” αναφέρει ο Παναγιώτης Λασκαρίδης.

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου

“Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν. Κάθε άλλος σχολιασμός εκ μέρους μου για το θέμα αυτό περιττεύει’ προσθέτει στη δήλωσή του.

Τι είχε δηλώσει ο αδελφός του

Ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, με τον ίδιο να επισημαίνει σε ανακοίνωσή του στη συνέχεια ότι “οι δηλώσεις μου χρησιμοποιήθηκαν εκτός θέματος και ειρμού”.

Μιλώντας στο EIC (European Investigative Collaboration), ο εφοπλιστής εμφανίζεται να δηλώνει ότι “οι εφοπλιστές δεν χρειάζονται την κυβέρνηση, το υπουργείο, τον ΙΜΟ (International Maritime Organisation) και τον πρωθυπουργό”, συμπληρώνοντας ότι “μπορούν να χ@σ@@ν πάνω στον πρωθυπουργό. Δεν έχει χρησιμότητα ο πρωθυπουργός. Γιατί; Γιατί η ναυτιλία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα”.