• 18 Απριλίου, 2021

Ατελείωτες ουρές για ένα rapid test στη Θεσσαλονίκη (vid)

 Ατελείωτες ουρές για ένα rapid test στη Θεσσαλονίκη (vid)

Πριν ξεκινήσουν τα rapid test από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν για να υποβληθούν στη διαδικασία.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, οι πολίτες έχουν σχηματίσει ουρά, η οποία επεκτείνεται για δεκάδες μέτρα από τον χώρο του δημαρχείου που διενεργούνται τα τεστ. Με τα κρούσματα στην χώρα μας να αυξάνονται και τα νοσοκομεία να δοκιμάζουν τις αντοχές τους για άλλη μια φορά, η ανησυχία, όπως αναφέρουν οι πολίτες έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων και σήμερα – Εκτιμήσεις για περισσότερα από 3.000

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την εφημερία του με 34 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, 155 αριθμό νοσηλευομένων και έχοντας κενά δύο κρεβάτια ΜΕΘ. Θυμίζουμε για την εξέλιξη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως είπε αρχικά «τα κρούσματα και στην πόλη μας έχουν μια σταθερή αύξηση τις τελευταίες εβδομάδες», ωστόσο, συμπλήρωσε πως η εικόνα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας «είναι ακόμα σχετικά καλή».

«Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να μην επαγρυπνούμε και να μην εφαρμόζουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Αντιλαμβάνομαι, όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, την κόπωση του κόσμου. Αυτή η κόπωση δεν ισχύει μόνο στην πόλη μας, δεν ισχύει μόνο στην χώρα μας, ισχύει παντού στον κόσμο», ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Ο ίδιος τόνισε στη συνέχεια ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και τήρηση των μέτρων, παράλληλα «με το μεγάλο μας όπλο», όπως είπε που είναι οι εμβολιασμοί.

Σημειώνεται ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εγκατεστημένα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης σήμερα Τρίτη 23, την Τετάρτη 24 και την Παρασκευή 26 Μαρτίου, ενώ θα διενεργούν rapid tests στους πολίτες από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 μετά το μεσημέρι.