• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ασύλληπτο: Ο Τζόρνταν απέρριψε πρόταση 100 εκατ. δολαρίων για μία εμφάνιση δύο ωρών!

 Ασύλληπτο: Ο Τζόρνταν απέρριψε πρόταση 100 εκατ. δολαρίων για μία εμφάνιση δύο ωρών!

Ο ατζέντης του Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φαλκ, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία, στην οποία ο «Air» είχε απορρίψει μια διαφημιστική πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιείχε μία δίωρη εμφάνιση σε ένα event!

Ακούγεται εξωφρενικό, αλλά είναι πραγματικό: η περιουσία του «MJ» ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, παρά το γεγονός πως ο «θρύλος» του μπάσκετ πήρε περίπου 90 εκατομμύρια δολάρια από τα συμβόλαιά του στο ΝΒΑ. Έτσι, ο «Air» μπορεί να κάνει… ό,τι θέλει και του αρέσει και να απορρίπτει ακόμα και «υπερβολικά καλές» προτάσεις. 

Μία τέτοια πρόταση, στην οποία είπε «όχι» ο Τζόρνταν αποκάλυψε ο ατζέντης του. Για την ακρίβεια, μία εταιρεία ζήτησε να κάνει εμπορική χρήση του ονόματος του άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς και τον κάλεσε σε ένα event διάρκειας δύο ωρών, για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους. Κι όμως, ο Τζόρνταν απέρριψε το συγκεκριμένο πρότζεκτ!

[AdToShowHere]

«Του έφερα μία συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από τρία χρόνια. Έπρεπε να δώσει τα δικαιώματα εμπορικής χρήσης του ονόματός του και να κάνει μία δίωρη εμφάνιση, για να ανακοινώσει το deal, αλλά την απέρριψε. Είναι τόσο επιτυχημένος, που έχει την ευκαιρία να κάνει ό,τι του αρέσει. Δεν ασχολείται με πράγματα που δεν του αρέσουν. Το θαυμάζω αυτό. Είναι πολύ επιλεκτικός σε ό,τι αφορά τα πρότζεκτ που θα ασχοληθεί», ανέφερε ο Φαλκ.