Αστυνομικός απείλησε την σύζυγό του για τις… ακριβές πάνες του μωρού

 Αστυνομικός απείλησε την σύζυγό του για τις… ακριβές πάνες του μωρού

Αστυνομικός καταδικάστηκε για απειλή κατά της συζύγου του στη Λάρισα.

Απρόσμενες διαστάσεις για έναν 45χρονο αστυνομικό προσέλαβε ο καβγάς με την 42χρονη σύζυγό του «σε έναν γάμο με προβλήματα», όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο.

Ο καβγάς είχε ως αποτέλεσμα ο αστυνομικός να συλληφθεί και να καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας με ποινή φυλάκισης 10 μηνών έπειτα από μήνυση της συζύγου του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, onlarissa.gr.

Ο 45χρονος της ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος γιατί αγόρασε «τις ακριβές πάνες και όχι αυτές της προσφοράς για το μωρό τους». Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγος, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο την απείλησε φραστικά. Η ίδια είπε ότι την απείλησε πως θα σπάσει πράγματα στο σπίτι και πρόσθεσε ότι ο γάμος τους αντιμετωπίζει προβλήματα τον τελευταίο καιρό.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι ο σύζυγός της δεν την απείλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο, ούτε άσκησε βία πάνω της.

«Ατυχές» χαρακτήρισε το περιστατικό στην απολογία του ο 45χρονος κατηγορούμενος, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα ξανασυμβεί» και τονίζοντας επίσης ότι «δεν έβγαλα ποτέ όπλο».

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου παρατήρησε ότι ο ρόλος του αστυνομικού δεν θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την οικογενειακή του ζωή.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του 45χρονου για την παράνομη οπλοφορία, αλλά την ενοχή του για απειλή από αστυνομικό με πυροβόλο όπλο και για απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε ένοχο τον 45χρονο αστυνομικό για τις κατηγορίες, επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Χρήστος Σταθόπουλος