• 22 Ιουνίου, 2021

Ασταμάτητος κατήφορος για την “ψυχολόγο” της Καρολάιν: Της αφαιρούν βραβεία

 Ασταμάτητος κατήφορος για την “ψυχολόγο” της Καρολάιν: Της αφαιρούν βραβεία

Ως συνέχεια στις αποκαλύψεις του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων ότι η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «ψυχολόγος» στην άτυχη Καρολάιν δεν έχει τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών αλλά ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η εταιρείας Digital Tempo ανακαλέσει βραβείο που της είχε απονείμει.

Συγκεκριμένα, η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου το 2020 έλαβε το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας στα Medical Recognition Awards.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία:

«Σε συνέχεια των πρόσφατων αποκαλύψεων που σχετίζονται με τις σπουδές και την επαγγελματική ιδιότητα της κα Ελένης Μυλωνοπούλου, αλλά και της επιστολής του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων προς την κα Μυλωνοπούλου, ανακαλούμε το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας που της απονεμήθηκε το 2020, έως τον έλεγχο της εγκυρότητας των δηλωθέντων σε εμάς στοιχείων για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό», αναφέρει.

«Τα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας επιβραβεύουν την ενεργό ψηφιακή παρουσία των επαγγελματιών του Κλάδου της Υγείας στο Διαδίκτυο», προσθέτει.

«Επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας για τυχόν εξαπάτηση μας από την κα Μυλωνοπούλου για τη συμμετοχή της στα Βραβεία. Δηλώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δηλωθέντα στοιχεία από τους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εγκυρότητα και την ορθότητα των δηλωθέντων στοιχειών. Πηγή: www.rosa.gr