Αρπαγή Κυπαρίσση: Έκκληση της μητέρας στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί της

 Αρπαγή Κυπαρίσση: Έκκληση της μητέρας στους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί της

Πενήντα μέρες μετά την απαγωγή, η υπόθεση έχει παγώσει και κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται με τον 40χρονο.

Η μητέρα του Γ. Κυπαρίσση, κάνει «έκκληση στην ανθρωπιά» των απαγωγέων του παιδιού της που έπεσε θύμα αρπαγής στις 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή Ντράφι, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να δώσουν ένα ίχνος ότι το παιδί της είναι καλά.

Σάλος με την γιαγιά – Τι απαντούν τα Lidl

Σε επικοινωνία της με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Όλγα Κυπαρίσση, που περιμένει με αγωνία κάποιο νέο, έκανε την εξής δήλωση, απευθυνόμενη στους απαγωγείς:

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την στήριξη και την διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου κοντά στο σπίτι του και οι απαγωγείς επικοινώνησαν λίγο αργότερα με τον αδελφό του ζητώντας ως λύτρα 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα όμως δεν έχει υπάρξει καμία άλλη επικοινωνία.

Η αρπαγή του έγινε μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, τη στιγμή που του… όρμησαν oι απαγωγείς του, το κινητό του τηλέφωνο με το οποίο έκανε βίντεο-κλήση με τη φίλη του στην Αμερική, φαίνεται να του έπεσε στη θέση του συνοδηγού.

Μανώλης Δράκος