• 23 Ιουλίου, 2021

Αρνείται τις κατηγορίες και κατηγορεί την 19χρονη ο αστυνομικός – “Μόνη της εκδιδόταν”

 Αρνείται τις κατηγορίες και κατηγορεί την 19χρονη ο αστυνομικός – “Μόνη της εκδιδόταν”

Δεν αποδέχεται καμία από τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε συστηματικά και παρά τη θέλησή της την 19χρονη κοπέλα.

Ο αστυνομικός επιχειρεί τώρα να πείσει ότι η 19χρονη που κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη στην Ηλιούπολη, εκδιδόταν με δική της θέληση εδώ και δύο χρόνια, ότι ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε πορνογραφικές ταινίες και ότι ο ίδιος δεν συμφωνούσε με τίποτα από όλα αυτά και μάλιστα της ζητούσε να σταματήσει.

Απέναντι σε όλα τα στοιχεία που τον βαραίνουν και τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι υπάρχει κύκλωμα σωματεμπορίας, ο 39χρονος αστυνομικός προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, κατηγορώντας τη 19χρονη κοπέλα για όλα όσα της συνέβησαν.

Ακόμα αναφέρει ότι έχει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού του, το οποίο τον χρειάζεται, και υποστηρίζει ότι κάποια από τα στικάκια που κατασχέθηκαν από το σπίτι του ανήκουν στο παιδί του.
«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην απολογία του.
«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της».

«Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο» κατέληξε.