Αργεντινή: Λιποθύμησε και έπεσε κάτω από το τρένο (vid)

 Αργεντινή: Λιποθύμησε και έπεσε κάτω από το τρένο (vid)

Γυναίκα στην Αργεντινή έχασε την ισορροπία της και έπεσε από την πλατφόρμα στις γραμμές του τρένου, στο Μπουένος Άιρες. Βίντεο-σοκ.

Πλάνα έδειξαν την Candela να είναι ασταθής, να γέρνει προς τα εμπρός και να σκοντάφτει προς το τρένο που περνά με ταχύτητα. Οι πολίτες που βλέπουν το περιστατικό σοκαρίστηκαν και φοβήθηκαν το χειρότερο αφού η γυναίκα εξαφανίστηκε στο κενό.

Πολλοί μάρτυρες ήταν σοκαρισμένοι, συμπεριλαμβανομένων δύο ανδρών που φαίνονται στο βίντεο να σηκώνουν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους. Όμως σώθηκε από θαύμα! Μεταφέρθηκε από τις γραμμές αφού το τρένο σταμάτησε.

Καθώς οι άνθρωποι γύρω της συνωστίζονταν, την έβαλαν να καθίσει στην πλατφόρμα προτού την μεταφέρουν με αναπηρικό καροτσάκι σε ένα ασθενοφόρο. Η Candela μόλις μπόρεσε να δει τις εικόνες, αφού της είπαν ότι ήταν εκτός κινδύνου και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες, Dr Alberto Balestrini.

Στη συνέχεια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σε έναν τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής: «Έπεσε η αρτηριακή μου πίεση και λιποθύμησα. Προσπάθησα να προειδοποιήσω τον άνθρωπο που είχα μπροστά μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, ακόμα και τη στιγμή που έπεσα στο τρένο. Δεν ξέρω πώς είμαι ακόμα ζωντανή. Εξακολουθώ να προσπαθώ να βγάλω νόημα από όλα αυτά».

Χρήστος Σταθόπουλος