• 26 Φεβρουαρίου, 2021

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό

 Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό

Οι αποφάσεις για τις διορθωτικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα έχουν ληφθεί και το μόνο που απομένει, είναι να πατήσει το «κουμπί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως εγκαίρως σας είχε ενημερώσει το libre.gr., από την περασμένη Παρασκευή κάθε μέρα είναι πιθανή, με τον πρωθυπουργό να δίνει ρεπό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Όχι τυχαία, όπως αποδεικνύεται τώρα, καθώς εκείνος προτίμησε να ανέβει στα …βουνά της Τήνου –και όπως και ο ίδιος είπε πρόσφατα, στο βουνό παίρνει τις αποφάσεις του.

Εν προκειμένω, βεβαίως, διέμεινε στην εξοχική του κατοικία στην περιοχή του Αγίου Πέτρου και έκανε βόλτες στα γύρω χωριά.

Είναι ίσως εντυπωσιακό ότι κάποιοι υπουργοί που είναι με το ένα πόδι έξω, αντί να εντείνουν τις προσπάθειές τους τις τελευταίες ημέρες, έχουν κατεβάσει τα μολύβια περιμένοντας την ανακοίνωση του …μοιραίου. Κάτι, όμως, που συνεπάγεται πιο χτυπητά κενά στους αντίστοιχους τομείς του κυβερνητικού έργου.

Έτσι, βουλευτές προς αξιοποίηση και υπουργοί που θα απομακρυνθούν, είναι πάνω από το τηλέφωνο. Ενώ μια άλλη «παρτίδα», επίσης ενδιαφέρουσα, θα παιχτεί στο περιεχόμενο των χαρτοφυλακίων, καθώς ενδεχόμενη αναβάθμιση του συμβούλου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, θα αλλάξει πολλά…

Ν. Παπ.

Φωτό από το αφιέρωμα της “Καθημερινής” στην αθέατη πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους χώρους του μαγειρείου…